PRESSEMELDING

PRESSEMELDING

Cabo har inngått avtale med Europas største bobilutleier, McRent.

Vi har stor tro på bobilutleie i tiden som kommer. Ved å være tilknyttet utleiekjeden McRent kan vi nå kunder fra hele verden. Utleieselskapet har kunder for eksempel fra Tyskland, New Zealand og Japan som kommer til Norge for å oppleve hva vi har å by på.

Vår utleiestasjon blir i Trondheim/Melhus hos Cabo Fritid Trondheim AS på Øysand. Her har vi alle fasiliteter som utstyrsbutikk, klargjøring og verksted. Samt flinke medarbeidere i alle ledd som står klare til å ta i mot ivrige bobilturister.

  • Denne avtalen vil sysselsette flere ansatte hos oss. Samtidig vil dette tilføre turister til vår region fra hele verden forteller Sindre Lutdal i Cabo .

Lei bobil på den smarte måten er slagordet til McRent. Det skal nemlig være smart og enkelt å leie seg en bobil. Gå innpå nettsiden, velg ønsket dato og bil, og book i vei. Bookingsystemet på mcrent.no vil åpnes før jul. Vår utleieflåte vil bestå av halvintegrerte, helintegrerte, bybobiler og familiebiler. Alle våre bobiler kan kjøres med vanlig førerkort, klasse B.

(Matthias Bauer i McRent og Liviu Fatu, daglig leder Cabo Fritid Trondheim AS . Her fra McRent sitt hovedkontor i Isny i Tyskland)

  • Vi er sentrert midt i landet som er et utmerket utgangspunkt for en bobilferie. En kunde kan fly til Trondheim og hente seg en bobil for så å reise nord eller sør for å oppleve vår fantastiske natur. I tillegg er bookingsystemet svært enkelt. Kunden kan booke seg inn selv, gjennom oss eller gjennom reisebyrå. Book og hent en fiks ferdig bil som er klar for tur. Vi har tro på at dette skal bli en suksess sier, Liviu Fatu i Cabo Fritid Trondheim.

Erik Lutdal vil være ansvarlig for den daglige driften av utleiestasjon Trondheim. Erik / erik@cabo.no / tlf. 41307010

Lei bobil på den smarte måten